Påskefrokost på Hotel Norden
En uforglemmelig sønderjysk påskemiddag
søndag d. 20. april 2025 kl. 12:00
Vi glæder os til at byde jer velkomne til en uforglemmelig påskemiddag med Sønderjyske Delikatesser, i skønne omgivelser ved Damparken i Haderslev.
Dato: Påskesøndag den 20. april kl. 12.00 - 15.00
Påskemiddagen byder på:
- Sønderjysk Solæg
En klassisk sønderjysk specialitet, hvor ægget koges til perfektion og serveres med et strejf af "stærkt" - Æg og rejer
Friske rejer på et blødt, perfekt kogt æg - Ferskrøget laks med krydderurtecreme
En perfekt balance mellem salt og friskhed, der smelter på tungen, når den røgede laks møder frisk krydderurtecreme. - Sild med karrysalat
Klassisk sildesmag, opgraderet med en cremet karrysalat, i et spændende krydret twist. - Langtidsstegt svinebryst med syltede løg
Mør og saftig svinebryst, der er langsomt stegt og serveret med syltede løg i perfekt balance mellem sødt og syrligt. - Tarteletter med høns i asparges
Lette og sprøde tarteletskaller fyldt med en cremet høns i asparges, der får smagene af foråret til at danse på tungen. - Lun leverpostej med bacon og svampe
Den klassiske, hjemmelavede leverpostej, serveret varm med sprød bacon og stegte svampe. - Ostebord
Et udvalg af fineste oste, fra cremet brie til skarp blåskimmel, perfekt akkompagneret af frugt og knasende kiks. - Æbletrifli med flødeskum, makroner og vaniljeis
En lækker og frisk afslutning med syrlige æbler, flødeskum, sprøde makroner og en lækker kugle vaniljeis.
Pris pr person kr. 275,-
Bordreservation på tlf. 7452 4030 eller mail info@hotelnorden.dk
