Pop-up restaurant med Erwin Lauterbach på Hotel Norden
Glæd dig til en eksklusiv gastronomisk aften
UDSOLGT
Den anerkendte kok og forfatter Erwin Lauterbach vender tilbage til Haderslev i januar, med en eksklusiv pop-up restaurant på Hotel Norden. Erwin, der er født og opvokset i Sønderjylland, har været i kokkefaget siden 70'erne og har gennem årene haft en enestående karriere i både Danmark og i udlandet.
Det bliver en enestående aften med fokus på gourmetmad af højeste kvalitet, hvor Erwin bringer sin erfaring og passion for madlavning til hjembyen.
Program for aftenen fra kl. 18:30:
- Siddende hapsere og champagne
- 4 retters menu serveres, samt 2 desserter og "småkager"
- Vine, vand og kaffe/te ad libitum
Pris kr. 1.495,- pr. person.
OBS: Begrænsede pladser
Ønsker du overnatning i forbindelse med arrangementet?
Book overnatning på tlf. +45 7452 4030 eller på mail info@ hotelnorden.dk
Om Erwin Lauterbach
"Jeg kommer fra egnen - født i Marstrup i '49, hvor mine forældre drev egen bagerforretning i byen. I 1960 flyttede vi til Haderslev (Solbakken 13) efter min fars død i '59. Her var jeg bydreng i min mors købmandsforretning.
Min interesse for kokkefaget fik jeg på Motel Haderslev, hvor jeg var i skolepraktik som helt ung."
Erwin blev uddannet kok fra Holdbi Kro i Tørsbøl, Sønderjylland i 1971. Herefter tog karrieren fart, hvor han har arbejdet som både kok, forpagter og ejer på restauranter og hoteller i både ind- og udland, i bl.a. København, Malmø og Paris.
Med erfaring fra prestigefyldte steder som Restaurant Copenhague i Paris, Hotel Østerport og Hellerup Parkhotel, har Erwin Lauterbach - om nogen - været med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi siden starten af 80'erne. Blandt hans mange anerkendelser kan nævnes titlen som "Kokkenes Kok" i 2006 og Ridder af Dannebrogordenen, ligesom han har markeret sig i Den danske Spiseguides Hall of Fame i 2024.
Erwin Lauterbach åbnede sin første Restaurant Saison i 1981 på Hotel Østerport, hvor hans forkærlighed for de gode råvarer og den gode smag hurtigt fik et trofast stampublikum. I dag forsætter han sit virke i Saison Food med fokus på udvikling af opskrifter og rådgivning.
Anerkendelser/titler:
- Ejler Jørgensen Prisen 1983
- Det Danske Gastronomiske Akademis Pris Diplom 1984
- Sandahl ”La Dance” 1995
- Årenes Kok gennem 25 år – Den danske Spiseguide 2001
- Champagneprisen af Smag og Behag 2001
- Kokkenes Kok af Fonden til fremme af Dansk Gastronomi 2006
- Kungsfenan, The Swedish Seafood award – Maritim Gastronomi 2006
- Ridder af Dannebrog 2009
- Hall of Fame – Den danske spiseguide 2024